zur Kasse insgesamt: 0,00 €
Kostenloser Versand (GLS.de) für Bestellungen von 50,00 € und mehr.

Öl aus Rotklee

olej.jpg
  • neu
Verfügbarkeit: große Warenmenge vorhanden
Zustellung innerhalb von: 2 Werktage
Lieferung: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności Versandkosten prüfen
Preis: 2,38 € 2.38
quantity Stk.
Sie erhalten 0 Punkte [?]
zur Wunschliste hinzufügen
* - Pflichtfeld
Bewertung: 0
Ablaufdatum: 2023.08
Produkt-Code/SKU: MO-00104010

Beschreibung

INCI: Trifolium Pratense Seed Oil

Olej z czerwonej koniczyny bogaty jest w witaminy, minerały i białka i aminokwasy. Pomaga w utrzymaniu nawilżenia i elastyczności skóry, hamuje rozkład kolagenu. Jest bardzo bogaty w odmładzające fitohormony.

Olej z czerwonej koniczyny sprawdza się w pielęgnacji skóry trądzikowej, problemowej z tendencją do przetłuszczania się. Działa kojąco, wygładza i dodatkowo optycznie rozjaśnia skórę. Przeznaczony również do pielęgnacji włosów, dekoltu, dłoni, jak również skóry wokół kolan, czyniąc ją gładszą, mniej zrogowaciałą i delikatniejszą.

 

Sposób pakowania:

10g - szklana brązowa butelka farmaceutyczna 

 

Zastosowanie Kosmetyka: kremy, sera do twarzy i ciała o działani zmiękczającym, zwiększającym elastyczność, przeciwtrądzikowym
Zalecane stężenie Do 100%. Może być stosowany bezpośrednio na skórę lub jako dodatek do kosmetyków.
Przechowywanie Temp. pokojowej, nie przekraczająca 21 st C, wskazana lodówka, szczelnie zamknięte opakowanie.
Rozpuszczalność W tłuszczach.
   

 

 

 

 

 

Produkt został użyty w recepturach:

Versandkosten Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Versandland:

Artikelberichte (0)

Passwort vergessen? Konto erstellen
Aufgrund der durchgeführten technischen Arbeiten kann es zu Problemen bei der Anmeldung bei Ihrem Konto kommen. Bitte nutzen Sie in diesem Fall die Option „Passwort vergessen“.
Kostenloser Versand (GLS.de) für Bestellungen von 50,00 € und mehr.
nach oben
Shop is in view mode
Vollversion der Webseite
Sklep internetowy Shoper Premium